24 november 2017

Sirius gaat voor 24/7 uitgifte

Vanaf maandag 04/12/17 zal het mogelijk zijn om bij Sirius de vliegtuigtickets 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 uit te schrijven.
 
Deze uitgifte is mogelijk door een verbetering in de PNRedit functie in onze booking engine Cameleon die in augustus van dit jaar werd gelanceerd.  Door deze verbetering wordt – op het moment het commando tot uitgifte wordt gegeven – de PNR herpriced.  Dit betekent dat de herpricing niet langer door Sirius moet gebeuren en dat de tickets automatisch kunnen worden uitgeschreven zodra ze bij Sirius op queue komen.
 
Vergeten de tickets te laten uitschrijven binnen de kantooruren ?  Geen probleem,  schrijf ze gewoon uit op het moment je eraan denkt.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat dit een grote toegevoegde waarde zal zijn in de service die wij onze klanten aanleveren.

 
Het Sirius Team

PS : lees ook onze algemene voorwaarden

Meer nieuws

Sirius gesloten op donderdagnamiddag 7 december
 07 december 2017

Om educatieve redenen zijn we op donderdag 7 december uitzonderlijk gesloten vanaf 12 uur.

Lees meer
Tevredenheidsenquête
 26 oktober 2017

Beste klanten,

Jullie mening telt!
10 vragen, mogen we 5 minuten van jullie tijd?

 - Het Sirius team -

 

Lees meer
Nieuwe Sirius Travel Website
 10 oktober 2016

Met trots lanceert Sirus Travel haar nieuwe website op 10/10.  Deze heeft een totaal nieuwe, moderne look & feel gekregen.

Belangrijk om weten is dat de website is opgebouwd uit een publiek en een privaat gedeelte.  Het publieke gedeelte kan worden geconsulteerd dor iedere bezoeker en bevat algemene informatie.  Het private gedeelte is opgezet voor onze klanten.  Hier heb je enkel toegang toe via een login en een paswoord ...

Lees meer